lördag 28 februari 2009

Seglördag


















Bilder: sköna hem


Vinkvällen igår efter jobbet övergick i en rejäl festkväll så idag mår Vita frun som hon förtjänar. Och kvällen var inte särskilt vit heller...

Lördagen har med andra ord inte innehållit något särskilt spännande. Har vilat större delen av dagen och sen ätit en god tacos-middag. Nu tittar jag med ett halvt öga på melodifestivalen, men kan inte låta bli att tycka att den har förlorat sin charm med alla dessa deltävlingar, andra chansen och allt vad det heter... Bättre var det när det var en dag, melodifestival med pompa och ståt. Det var bättre förr helt enkelt... Haha så fick jag säga den tröttsamma repliken för första gången i mitt tjugosex-åriga liv..
Bjuder på lite inspiration från Sköna hems hemsida. "Modernt statarliv" kallar Sköna hem detta härliga hem och såhär beskriver de hemmet:
"Richard och Caroline har förädlat en gammal förfallen statarlänga till en fräsch och modern minivilla. Där lever de lantliv bland rävar och rådjur, bara en kvarts bilresa från centrala Stockholm. Men övervåningens takhöjd på futtiga två meter krävde en del fiffiga speciallösningar… "
Visst låter det härligt? Älskar den fina moderna "öppen spis-lösningen" och de svarta klinkergolven i hall och badrum! Ha en fortsatt mysig lördag kära läsare!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar